Meer informatie? Bel 06 - 51 97 45 06

Inloggen

Ben je een terugkerende klant? Dan kun je hier inloggen en je bestelgegevens bekijken.

Edit

Systeembeheer in Aalsmeer

Betrouwbaar en in de buurt

Gespecialiseerd in MKB gerichte oplossingen

Staat altijd voor jouw klaar met een passende oplossing

Specialist op het gebied van Systeembeheer in Aalsmeer

In het midden en kleinbedrijf (MKB) speelt automatisering een steeds grotere en belangrijkere rol, het netwerk van computers is in de tussentijd meer geworden dan alleen een administratie op Excel.

Het computernetwerk ook voor een MKB’er bestaat vaak uit verschillende servers, computers, mobiele apparaten en meer. Een website wordt onderhouden via het eigen netwerk, diverse administratie systemen zijn gekoppeld aan elkaar en het moet ook allemaal onderhouden worden. Je klanten kopen bij je in en willen zo snel mogelijk geholpen worden, niets is vervelend als jij je klanten niet goed kunt bedienen vanwege uitvallende systemen.

Een onderneming moet ondernemen, verdoe dus niet jouw tijd met dingen waar je interesse niet direct liggen en niet behoren tot je core business, laat het gewoon over aan de experts.

Aanmelden of vragen

Voor Systeembeheer in Aalsmeer

Wil je je als nieuwe klant aanmelden of heb je vragen over één van onze diensten? Vul dan hieronder je gegevens in zodat wij z.s.m. contact met jou kunnen opnemen.

Voornaam*
Achternaam*
Bedrijf
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerkingen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 

Copyright KEFO Utilities - Ontwikkeld door KEFO Design & Photography

Contact

Wil je je als nieuwe klant aanmelden, heb je vragen over één van onze diensten of wil je een offerte aanvragen? Vul dan hieronder je gegevens in zodat wij z.s.m. contact met jou kunnen opnemen.

Voornaam*
Achternaam*
Bedrijf
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerkingen

Thuiswerken zonder issues

Niets frustrerender; als er iets niet wil lukken op je computer, laptop, tablet of smartphone. Of erger nog, hij loopt vast met het risico dat je data kwijt raakt. 

Tijd voor een systeembeheerder op afstand of bij jou thuis...

Regel het vandaag nog!